Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020

Код: 14243-11
Виробник: Hop-Sport
В наявності
16288 грн
Доставка по Україні
Доставка по Україні

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта кур'єрська доставка - 1-3 дні
- Укрпошта (уточнюйте у менеджера) - 5-7 днів

Оплата
Оплата
Оплата при отриманні, Privat24, Monobank, Visa/MasterCard, Безготівковий розрахунок
Гарантия
Гарантия

Гарантія від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020

Хочете, щоб Ваші заняття спортом проходили комфортно, безпечно і одночасно інтенсивно і з високою ефективністю? Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse дасть таку можливість! Одним з його переваг є особлива конструкція, завдяки якій можна займатися без шкоди для здоров'я навіть людям, які мають медичні протипоказання до більшості видів силових навантажень.

Під час вправ на горизонтальному велотренажері спина знаходиться в розслабленому стані, відсутній біль в суглобах, не виникає відчуття напруженості в спині і плечах. Горизонтальне положення ніг спрощує доступ крові до серця, що робить кардіотреніровки більш ефективними.

Масивна конструкція з армованої сталі і сучасні стабілізатори роблять тренажер стійким і стабільним в роботі. М'яке контурне сидіння гарантує комфорт і правильну підтримку спини, а нескользящие педалі з широкими фіксують ремінцями - безпеку під час занять. Завдяки регульованим сидіння Ви з легкістю налаштуєте тренажер у відповідності зі своїми потребами і заданими цілями.

Повністю ізольований 15-кілограмовий маховик працює плавно, безперебійно, а головне - тихо. Займатися на ньому можна навіть уночі, не боячись розбудити мешканців будинку! 8 рівнів навантаження дозволяють оптимально підібрати інтенсивність тренувань і поступово підвищувати її.

Для мотивації до регулярних занять і моніторингу стану Hop-Sport HS-060L оснащений дисплеєм, де відображаються найважливіші параметри руху: час, швидкість, відстань, калорії, ритм серцебиття. Для контролю останнього на ручках у сидіння передбачені спеціальні сенсорні датчики пульсу. Також для Вашої зручності тренажер обладнаний підставкою для планшета і власником для води.

Основні характеристики:

  • система навантаження: магнітна
  • вага махового колеса: 15 кг
  • габарити: 117,5 х 72 х 156 см (В х Ш х Д)
  • вага тренажера: 47 кг
  • максимальна вага користувача: 130 кг
  • регулювання сидіння
  • максимальна висота сидіння 52 см
  • розміри сидіння: 37 см x 26 см
  • розміри спинки: 36,5 см x 41 см
  • відстань педалі від сидіння 72-87 см
  • 8-ступенева регулювання навантаження
  • держатель для планшета
  • транспортні ролики
  • датчики пульсу
  • неслизькі педалі з ремінцями
  • гарантія: 24 місяці

Показання комп'ютера: час тренування, пройдену відстань, спалюються калорії, швидкість, пульс.

Багатофункціональний тренувальний комп'ютер

Чіткий LCD-дисплей відображає: час, швидкість, калорії, відстань і пульс. Завдяки функції SCAN індивідуальні параметри відображаються циклічно - це спрощення надає вам можливість контролювати показники не припиняючи тренування. Крім того, тримач для планшета або телефону дозволяє переглядати фільм або слухати улюблену музику під час тренування.

регульоване сидіння

Завдяки регулюванню відстані сидіння від педалей, ви можете підібрати зручне положення. У HS-060L Pulse ви сидите комфортно на широкому сидінні з контурної спинкою, покладіть ноги на педалі, оснащені ременями, які тримають ноги стабільними і починайте тренування.

Транспортні ролики

Після тренування вам не потрібно турбуватися про те, що ваш будинок все одно буде виглядати як тренажерний зал. Завдяки функціональним транспортним роликам, вбудованим в передній стабілізатор, ви можете легко переміщати обладнання в інше місце.

Тактильні датчики пульсу

Перевірте свій пульс за допомогою чутливих тактильних датчиків в рукоятках! Результат вимірювання пульсу відображається на дисплеї. Під час тренувань все, що вам потрібно зробити, це покласти руки на датчики, щоб виміряти свій пульс. Правильний пульс є ключовим елементом тренувань. Будь то спалювання калорій, поліпшення фізичної форми або зміцнення сил - оптимальна частота серцевих скорочень завжди допоможе вам досягти бажаних результатів більш ефективно!

Протиковзкі педалі з фіксуючими ременями

Безпека під час тренувань дуже важлива! Тому, коли ви тренуєтеся на цьому велосипеді, не потрібно турбуватися про те, що ваші ноги зісковзнуть з педалей. Завдяки нескользящим педалей з фіксуючими ременями вони будуть залишатися на місці весь час.

Основні характеристики Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020

Гарантия 24 месяца
Показания дисплея Cкорость, время, дистанция, калории, пульс
Вес 47
Назначение Для дома
Способ нагрузки Магнитный
Масса маховика, кг 15
Варианты применения для похудения; для кардио тренировок; при артрозе коленного сустава; для реабилитации опорно двигательного аппарата
Макс. вес пользователя, кг 130
Страна регистрации бренда Польша
Размеры 117,5 х 72 х 156 см
Дисплей Монохромный LCD
Изм. пульса Да
Трансп. ролики Да
У-ни нагрузки 8
Регулировки Сидения
Макс. вес пользователя 130 кг

Відгуки про Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Товар у категоріях: Hop-Sport

Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020 купити за найкращою ціною в ТОП-СПОРТ

У нашому спортивному інтернет магазині ТОП-СПОРТ у широкому асортименті представлені не тільки Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020, але й інші Велотренажери від торгової марки Hop-Sport, або інших популярних виробників за вигідними цінами. Товари можна порівняти за різними характеристиками, відсортувати за ціною та популярністю, почитати відгуки покупців про той чи інший товар. Ви можете придбати Горизонтальний велотренажер Hop-Sport HS-060L Pulse червоний 2020 за вигідною ціною з доставкою по Києву, Харкову, Одесі, Дніпру, Запоріжжю та іншим містам України популярними кур`єрськими службами. Ми пропонуємо зручні види оплати, швидку доставку, а також на багато товарів діють різноманітні акції та знижки.
Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок icon_email Написати на пошту